Spørsmål om Pure Grow

Hvordan bruker jeg Pure Grow konsentratet?

For best mulig effekt av Amon Pure Grow sine produkter er det viktig at de brukes riktig. Amon metoden ligger til grunn i alt vi tilbyr av produkter for å sikre deg det beste resultatet. De aktive ingrediensene, blandingsforhold og anvendelse er nøye utprøvd for å stoppe hårtap og gi mer fylde og vitalitet til ditt hår.

Gjør følgende:
Steg 1; sørg for at hodebunnen er ren og fri for enhver form for belegg som kan hindre virkestoffene i å trekke ned i hodebunnen. For best effekt er det viktig at du bruker vår spesialutviklede sjampo som stimulerer og er helt uten silikon.

Steg 2; Press ut all luft fra glasspipetten, for så å fylle maksimalt av konsentratet tilbake. Du skal fylle ca. ¼ av selve pipetten. Hold så tuppen helt inntil hodebunnen og fordel konsentratet jevnt utover områdene du ønsker å stoppe hårtapet eller du ønsker mer fylde og vitalitet.

Steg 3; Masser så hodebunnen til konsentratet begynner å trekke inn i huden. Dette vil variere fra person til person, men så lenge det er glidning og det ikke lugger i hårene kan du fortsette å massere. Den siste delen av inntørkingen kan skje av seg selv. Du skal ikke skylle håret rett etter påføring.

Huden i områdene du påfører Pure Grow konsentrat vil bli rød. Dette er ikke farlig, men kun et tegn på at blodsirkulasjonen din har økt i området. Rødheten blir normalt borte etter 1-2 timer.

Pure Grow konsentratet bør brukes 2 ganger daglig for maksimal effekt, men vil også gi resultater med kun én påføring daglig.

Én flaske med 60 ml. konsentrat er ment å holde i ca. 1 måned.

For de som ikke opplever et plagsomt hårtap, men som kun ønsker mer spenst og vitalitet vil det holde med færre påføringer. Det anbefales ikke å bruke konsentratet mindre enn 3-5 ganger i uken.

Hvis du er usikker på noe rundt bruken så er du hjertelig velkommen til å kontakte vår kundeservice. Her vil du møte mennesker med bred erfaring innen hår og hårtap. Du kan være trygg på at de råd du får vil være tilpasset din situasjon.

På «din side» kan du også enkelt tilpasse din bestilling etter ditt behov.

Silikonfri sjampo
Hvor ofte bør jeg bruke Pure Grow konsentratet?
Det første 4 månedene bør Pure Grow konsentrat brukes 2 ganger om dagen for best effekt. Det kan påføres om morgenen og om kvelden.
Du kan ha noen perioder  gjennom året hvor du bruker mindre, men du bør ikke slutte brått. Ved spørsmål rundt bruk av Pure Grow sine produkter, ta kontakt med oss for god rådgivning.
Fungerer Pure Grow konsentratet på alle?

Så lenge man har hårsekker som fortsatt produserer hår og man bruker konsentratet nok, så vil man oppleve effekt. De aller fleste vil oppleve å stoppe hårtapet og få økt fylde. De som er inne i en tidlig fase av hårtapet bør bruke konsentratet 2 ganger om dagen i 4 måneder for så å tilpasse bruken etter dette. For de som opplever mye hårtap bør man fortsette med 2 påføringer daglig. De som ikke opplever hårtap, men kun ønsker mer spenst og fylde, kan begrense bruken til 3-5 ganger i uken.

Hvorfor bør jeg velge Pure Grow sjampo sammen med Pure Grow konsentrat?

Det er veldig viktig å bruke riktig sjampo for å få maksimal effekt av konsentratet. Pure Grow sin silikonfrie sjampo er spesialutviklet for å gi best mulig effekt mot hårtap. Fordi sjampoen er uten silikon kan du være sikker på at virkestoffene fra konsentratet trekker inn i hodebunnen og øker blodsirkulasjonen. I tillegg vil du oppleve at sjampoen stimulerer hår og hodebunn. Lukten og følelsen i hodebunnen gjør så du føler deg veldig frisk i etterkant.

Hvor lenge må jeg bruke Pure Grow konsentrat og sjampo?

Den største merkbare effekten kommer i løpet at de første månedene. Etter det er det snakk om å ta vare på den positive utviklingen du har klart å skape for ditt hår. Du bør bruke Pure Grow sine produkter så lenge du ønsker ditt eget hår det beste som finnes uten å være redd for bivirkninger. Abonnementet kan tilpasses enkelt, men det er ikke å anbefale at man slutter plutselig uten å trappe ned bruken.

Vi i Pure Grow er oppriktig interessert i hår og utfordringene rundt hårtap. Som kunde av oss vil vi holde deg oppdatert rundt vår videre utvikling og vi planer om flere effektive produkter fremover. Målet er å tenke helhetlig, vi skal skape effekt for våre kunder uten bivirkninger.

495krKJØP

Fra: 495kr hver 2 mndVelg alternativ

295krKJØP

Fra: 295kr hver 2 mndVelg alternativ