Silikonfri sjampo

Hvorfor bruke Pure Grow sjampo

Det er dessverre slik i dag, at de fleste sjampoer ikke er gode nok. De er hverken bra for håret ditt eller hodebunnen din. Det er altfor mye fokus på hva som føles bra ut der og da, men ikke på hva som er bra på lengere sikt.

Av den grunn har vi brukt lang tid på å utvikle en sjampo som inneholder rene, stimulerende ingredienser og som samtidig er uten silikon. En sjampo uten silikon vil sørge for at hodebunnen din unngår et nesten permanent belegg av silikon som tetter porer og som kan være skadelige for hårsekkene. Etter Amon metoden får du nå en sjampo som stimulerer og som samtidig tar vare på hodebunnen din. Den er så mild at du kan bruke den hver dag. Vi tør påstå at vi har en av de beste sjampoene som finnes i verden i dag. Prøv den du også, så vil du føle forskjellen.

Vi kan derfor si at for best effekt for behandling av ditt hårtap, bør du bruke Pure Grow sin sjampo sammen med konsentratet.

Bruk sammen med konsentratet

For best mulig effekt av Amon Pure Grow sine produkter er det viktig at de brukes riktig. Amon metoden ligger til grunn i alt vi tilbyr av produkter for å sikre deg det beste resultatet. De aktive ingrediensene, blandingsforhold og anvendelse er nøye utprøvd for å stoppe hårtap og gi mer fylde og vitalitet til ditt hår.

Klikk her for å lese hvordan du bruker konsentratet.

Pure Grow Konsentrat motvirker hårtap

495krKJØP

Fra: 495kr hver 2 mndKJØP ABONNEMENT

Silikonfri sjampo

Sjampo 250 ml

295 kr

295krKJØP

Fra: 295kr hver 2 mndKJØP ABONNEMENT

Kombinasjon for best resultat!

695 kr

Spar 95 kr!
Ingen bindingstid

790krKJØP

Fra: 695kr hver 2 mndKJØP ABONNEMENT