Hva er Pure Grow Konsentrat?

Pure Grow sitt konsentrat er utviklet med ett mål for øye. Redusere hårtap og fremme ny hårvekst. Sammensetningen er unik og basert på Amon metoden. Det er ikke tilfeldig at vi nå har valgt å introdusere Pure Grow sitt konsentrat for det norske markedet. Det er utviklet av mennesker i Norge med bred erfaring fra behandling av hårtap. Kombinasjonen av blant annet Serenoa Serrulata, Panax Ginsengrot, Peppermynteolje er ikke tilfeldig. Vi har lenge jobbet for å finne den perfekte formel for å kunne øke blodsirkulasjon og tilføre næring, og samtidig være trygge på at våre kunder ikke skal være redd for bivirkninger. Nå er vi endelig der. Opplever du hårtap, prøv Pure Grow konsentrat sammen med vår sjampo og etter 3-4 måneder vil du begynne å merke effekten. Det er å anbefale med to påføringer i døgnet de første månedene for best mulig effekt.

495krKJØP

Fra: 495kr hver 2 mndVelg alternativ

790krKJØP

Fra: 790kr hver 2 mndVelg alternativ

Fra: 1,039kr hver 3 mndVelg alternativ

Slik bruker man
Pure Grow

For best mulig effekt av Amon Pure Grow sine produkter er det viktig at de brukes riktig. Amon metoden ligger til grunn i alt vi tilbyr av produkter for å sikre deg det beste resultatet. De aktive ingrediensene, blandingsforhold og anvendelse er nøye utprøvd for å stoppe hårtap og gi mer fylde og vitalitet til ditt hår.

Gjør følgende:
Steg 1; sørg for at hodebunnen er ren og fri for enhver form for belegg som kan hindre virkestoffene i å trekke ned i hodebunnen. For best effekt er det viktig at du bruker vår spesialutviklede sjampo som stimulerer og er helt uten silikon.

Steg 2; Press ut all luft fra glasspipetten, for så å fylle maksimalt av konsentratet tilbake. Du skal fylle ca. ¼ av selve pipetten. Hold så tuppen helt inntil hodebunnen og fordel konsentratet jevnt utover områdene du ønsker å stoppe hårtapet eller du ønsker mer fylde og vitalitet.

Steg 3; Masser så hodebunnen til konsentratet begynner å trekke inn i huden. Dette vil variere fra person til person, men så lenge det er glidning og det ikke lugger i hårene kan du fortsette å massere. Den siste delen av inntørkingen kan skje av seg selv. Du skal ikke skylle håret rett etter påføring.

Huden i områdene du påfører Pure Grow konsentrat vil bli rød. Dette er ikke farlig, men kun et tegn på at blodsirkulasjonen din har økt i området. Rødheten blir normalt borte etter 1-2 timer.

Pure Grow konsentratet bør brukes 2 ganger daglig for maksimal effekt, men vil også gi resultater med kun én påføring daglig.

Én flaske med 60 ml. konsentrat er ment å holde i ca. 1 måned.

For de som ikke opplever et plagsomt hårtap, men som kun ønsker mer spenst og vitalitet vil det holde med færre påføringer. Det anbefales ikke å bruke konsentratet mindre enn 3-5 ganger i uken.

Pure Grow Konsentrat motvirker hårtap

Hvis du er usikker på noe rundt bruken så er du hjertelig velkommen til å kontakte vår kundeservice. Her vil du møte mennesker med bred erfaring innen hår og hårtap. Du kan være trygg på at de råd du får vil være tilpasset din situasjon.

På «din side» kan du også enkelt tilpasse din bestilling etter ditt behov.