Informasjonskapsler (cookies)

Puregrow.no bruker informasjonskapsler (cookies), dersom du har godtatt dette i din nettleser.

Dette bruker vi informasjonskapsler til

Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres av nettleseren på din datamaskin. Informasjonskapslene lagres kun lokalt, og gir ikke puregrow.no tilgang til opplysninger om det og din bruk ut over punktene nedenfor.

Dette er kapslene vi bruker:

Statistikk

Vi bruker Google Analytics for å samle statistikk om bruken av nettstedet. På denne måten få vi innsikt i hvordan vi kan gjøre tjenesten enda bedre. Vi får informasjon om hvilke sider og tjenester som benyttes, hvor brukeren kommer fra, tid brukt på sidene osv. Google Analytics sletter personidentifiserende opplysninger ved mottak, og IP-adressen din blir anonymisert.

Google Analytics bruker informasjonskapsler som starter med _ga og _gat_ga benyttes for å samle informasjon om besøk til analyseformål, og fjernes etter 2 år. _gat benyttes for at Google Analytics skal vite hvilken hjemmeside som skal spores og hvor informasjonen skal sendes, og fjernes etter 10 minutter.

MinSide, nettbutikken og publiseringsløsningen

Puregrow.no er bygget på publiseringsløsningen WooCommerce. WooCommerce benytter følgende informasjonskapsler.

FormsAuthenticationServices og WebWorkContext for å lagre inn/på loggings informasjon. RecentlyViewedProductsService for å lagre en liste av nylig produkter man har tittet på.  De vil være tilgjengelige inntil nettleseren avsluttes.

Deaktivere Informasjonskapsler

Du kan bruke Puregrow.no uten informasjonskapsler om du ønsker det. I innstillingen i nettleseren din kan du velge om, og eventuelt hvilke, nettsider som har lov til å lagre informasjonskapsler på din maskin.
Her kan du lese om hvordan du administrer informasjonskapsler i nettleseren

Google har utviklet et tillegg du kan installere, slik at Google Analytics ikke fungere i din nettleser.

Her kan du lese om hvordan du skrur av Google Analytics i din nettleser