Historien bak Amon Pure Grow ®

Pure Grow er en serie hårprodukter som er utviklet etter Amon metoden av mennesker med bred kunnskap og erfaring innen behandling av hårtap. Vi har gjennom flere år snakket med flere tusen menn og kvinner som opplever hårtap hvor ett spørsmål har gått igjen; finnes det gode alternativer til medisinske behandlinger av hårtap?

Det er mange som opplever hårtap i større eller mindre grad. At dette oppleves som et problem har vi stor forståelse for. Vårt utgangspunkt har derfor vært å ta tak i dette problemet gjennom å utvikle rene produkter uten bivirkninger og uten påkrevd medisinsk behandling. Pure Grow sine produkter har vært under utvikling over flere år og endelig er vi klare for å introdusere produktene for det norske markedet. Det vi ser og får tilbakemelding på, er at Pure Grow fungerer etter formålet. Årsaken er at vi har tatt tak i den viktigste utfordringen; hårsekkene får all sin næring gjennom blodet og hvis tilgangen går ned, går også produksjonen av hår ned. Vårt fokus har derfor vært å utvikle produkter som gir områder med hårtap økt blodsirkulasjon og næring til hårsekkene.

Pure Grow sine produkter vil, brukt på riktig måte, styrke hårsekkene slik at du man får tykkere og sterkere hår. Helt uten bivirkninger!

Les mer om hvordan du bruker Pure Grow her

Produkt-mot-hårtap-puregrow
Hva er Pure Grow

Pure Grow er en serie norskutviklede hårprodukter som reduserer hårtap og som gir vekst til nytt og sterkere hår. Amon er metoden og filosofien som ligger bak alt vi gjør. Ved riktig bruk av konsentratet sammen med Pure Grow sin spesialutviklede sjampo, vil man begynne å se resultater allerede etter 3-4 måneder. Det første man merker er at hårtapet avtar betraktelig.

Menneskene bak Amon Pure Grow, har over ti års erfaring innen behandling av hårtap og derfor kan vi med stolthet kan si: –Vi kan hår.

Pure grow
Hvordan fungerer Pure Grow

Pure Grow øker blodsirkulasjonen i områdene det påføres. Dette fører til mer vekst i hårsekker som lider under mangel på næring. Regelmessig bruk vil gi positive resultater. Vi ønsker ikke å fremstille Pure Grow som en «mirakelkur», men det er den beste løsningen for de som ønsker mer hår, uten bivirkninger.

Økt blodsirkulasjon = mer hår.

Hvem kan bruke Pure Grow

Mange menn og kvinner opplever hårtap i løpet av livet, noen tidligere enn andre. Vanligvis er dette genetisk betinget. Pure Grow sine produkter er tilpasset både unge mennesker som opplever tidlig hårtap, samt voksne som har opplevd hårtap over tid.

Det viktigste er at man bruker produktet riktig for å oppleve ønsket effekt. Les mer om hvordan bruke produktet her

Pure Grow Konsentrat motvirker hårtap

495krKJØP

Fra: 495kr hver 2 mndKJØP ABONNEMENT

Silikonfri sjampo

Sjampo 250 ml

295 kr

295krKJØP

Fra: 295kr hver 2 mndKJØP ABONNEMENT

790krKJØP

Fra: 695kr hver 2 mndKJØP ABONNEMENT