Historien bak Amon Pure Grow ®

Pure Grow er utviklet etter Amon-metoden, av mennesker med bred kunnskap og erfaring når det kommer til behandling av hårtap. Gjennom flere år har de flere tusen fortvilte mennesker som alle har det samme spørsmålet: Finnes det noen gode alternativer til medisinske behandlinger av hårtap?

Mange opplever dessverre hårtap i større eller mindre grad, og det går utover selvfølelsen. For mange er håret en viktig del av personligheten, og dermed blir det fort et stort og altoppslukende problem når håret forsvinner.

Vårt utgangspunkt har vært å tak i problemet gjennom å utvikle rene produkter som virker, og som ikke har bivirkningene man gjerne får gjennom medisinsk behandling. Pure Grow sine produkter har blitt utviklet over flere år og kan gi svært gode resultater. Nå er tiden endelig inne for å introdusere disse produktene på det norske markedet.

Vi får stadig tilbakemeldinger fra fornøyde kunder som forteller oss at Pure Grow fungerer. Grunnen til dette er at vi gjennom mange år med testing har funnet selve kjernen til problemet, nemlig at hårsekkene får all sin næring gjennom blodet. Når tilgangen til blod går ned, går også produksjonen av hår ned. Derfor er vårt fokus å sørge for at områdene med hårtap skal få økt blodsirkulasjon og dermed økt næring til hårsekkene.

Riktig bruk kan Pure Grow sine produkter styrke hårsekkene slik at du får tykkere og sterkere hår, helt uten bivirkninger.

Les mer om hvordan du bruker Pure Grow her

Produkt-mot-hårtap-puregrow
Hva er Pure Grow

Pure Grow er en serie norskutviklede hårprodukter som reduserer hårtap og som gir vekst til nytt og sterkere hår. Amon er metoden og filosofien som ligger bak alt vi gjør. Ved riktig bruk av konsentratet sammen med Pure Grow sin spesialutviklede sjampo, vil man begynne å se resultater allerede etter 3-4 måneder. Det første man merker er at hårtapet avtar betraktelig.

Menneskene bak Amon Pure Grow, har over ti års erfaring innen behandling av hårtap og derfor kan vi med stolthet kan si: –Vi kan hår.

Pure grow
Hvordan fungerer Pure Grow

Pure Grow øker blodsirkulasjonen i områdene det påføres. Dette fører til mer vekst i hårsekker som lider under mangel på næring. Regelmessig bruk vil gi positive resultater. Vi ønsker ikke å fremstille Pure Grow som en «mirakelkur», men det er den beste løsningen for de som ønsker mer hår, uten bivirkninger.

Økt blodsirkulasjon = mer hår.

Hvem kan bruke Pure Grow

Mange menn og kvinner opplever hårtap i løpet av livet, noen tidligere enn andre. Vanligvis er dette genetisk betinget. Pure Grow sine produkter er tilpasset både unge mennesker som opplever tidlig hårtap, samt voksne som har opplevd hårtap over tid.

Det viktigste er at man bruker produktet riktig for å oppleve ønsket effekt. Les mer om hvordan bruke produktet her

495krKJØP

Fra: 495kr hver 2 mndVelg alternativ

295krKJØP

Fra: 295kr hver 2 mndVelg alternativ