Sjampo mot hårtap

Silikonfri sjampo fra Pure Grow

Silikonfri sjampo fra Pure Grow

Hensikten med en sjampo er å rense både håret og hodebunnen for talg, smuss, hårprodukter, flass og hudpartikler. Tar du en tur innom matvarebutikken eller frisøren, vil du i tillegg finne sjampoer som er tilpasset ethvert behov, om det så er fet hodebunn, farget hår eller flass. Noe du sjelden finner, er silikonfri sjampo.

Når silikon skader håret

Samtidig som sjampoer aldri har vært mer tilgjengelig, har de heller ikke inneholdt mer tvilsomme ingredienser. Mange produsenter lokker forbrukere med nærmest øyeblikkelig blankt og skinnende hår, noe som vil skape en illusjon om at produktet er bra for håret. Dessverre er det ikke helt slik. For å skape en slik effekt, tilføres mange sjampoer silikon, noe som fører til et konstant belegg på hårstråene eller i hodebunnen. Dette vil kunne føre til:

  • Tette porer og skade på hårsekkene.
  • Vansker for pleieingredienser å trenger igjennom, som kan resultere i tørt og flisete hår.
  • Fett og smuss fester seg enklere til håret, og indirekte fører til tynning av hår.

Jo lengre tid det går, jo vanskeligere vil det bli å reversere skade som har oppstått. Det anbefales derfor at du allerede nå bytter over til en silikonfri sjampo.

Rene, stimulerende ingredienser

Silikon er ikke en naturlig ingrediens, og det beste du kan gjøre for håret ditt er å styre unna sjampoer som inneholder dette. For en sunnere hodebunn og bedre resultater, er Pure Grows silikonfri sjampo nettopp det du trenger. Fordelene er mange:

  • Du unngår silikonbelegg som kan skade eller tette.
  • Ingrediensene er rene og naturlige og vil ha en pleiende effekt.
  • Glansfylt og smidig resultat.
  • Sjampoen vil stimulere hårvekst i samspill med Pure Grow Konsentrat.

En silikonfri sjampo som tar vare på hodebunnen

Pure Grows silikonfri sjampo er helt unik på markedet. Den er utviklet etter Amon-metoden, og vil sikre at du både får fyldigere hår og sunnere hodebunn. Den silikonfrie sjampoen er spesielt utviklet for å fremme hårvekst, og best effekt vil oppnås i kombinasjon med Pure Grow konsentrat. Dette er med andre ord en sjampo som passer utmerket for deg som ønsker et ypperlig produkt mot håravfall, men også dersom du kun ønsker en sjampo fri for skadelige ingredienser. Alt innhold i vår silikonfri sjampo er naturlig, og du vil merke forskjellen når du først prøver den.

Legg igjen en kommentar