Sjampo mot hårtap

Shampoo som får håret til å vokse fortere

Shampoo som får håret til å vokse fortere

Er du på utkikk etter en shampoo som får håret til å vokse fortere? Pure Grow har endelig introdusert sin norskutviklede produktserie mot hårtap – og en slik shampoo er en del av pakken. Det høres kanskje ut som noe som er for godt til å være sant, men i dette tilfellet er det så absolutt ikke det. Ønsker du sunt hår og raskere hårvekst, er dette produktet for deg.

Fordeler med å velge Pure Grow

Velger du Pure Grow får du en shampoo som får håret til å vokse fortere ved å sikre:

  • Økt blodsirkulasjon i områder med hårtap
  • Økt næringstilgang til hårsekkene
  • Forlenging av vekstsyklusen til hårstråene

Dette vil igjen føre til:

  • Økt hårvekst
  • Mindre hårtap
  • Glansfylt og smidig resultat
  • Mer fylde og vitalitet

Dette er altså et produkt som vil pleie både hår og hodebunn i prosessen med å hjelpe hårets vekst. Det spiller ingen rolle om du har kort eller langt hår, om du er mann eller kvinne; med denne shampooen vil håret vokse raskere. Ikke nok med det, men dette er et produkt som er fri for silikon og andre unaturlige ingredienser. Du kan dermed være trygg på at hår og hodebunn ikke skades når du vasker håret.

Et godt valg for deg som mister hår

Velg en shampoo som får håret til å vokse fortere og i tillegg styrker håret – velg Pure Grow silikonfri shampoo. Husk at du har 30 dagers returrett og fri frakt. Du kan velge å kun bestille vår shampoo, men vi anbefaler deg å også kjøpe konsentratet for beste resultat.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Det kan være lurt å vaske håret to ganger. Det vil si, du starter med litt shampoo som en forvask, før du vasker igjennom håret enda en gang. På den måten er du sikker på at du får ut alt av hårprodukter. For optimal effekt, anbefales det også at du masserer shampooen godt inn i hodebunnen. Avslutningsvis er det viktig å skylle godt slik at ingen shampoorester blir igjen.

For å få håret til å vokse fortere, er det viktig å sørge for at hodebunnen er ren og fri for enhver form for belegg som kan hindre virkestoffene i å trekke ned i hodebunnen. Det anbefales derfor å vaske håret 7 ganger i uken (dvs hver dag) når du ført starter med behandlingen. Deretter kan du selv vurdere om du ønsker å fortsette med dette eller om du vil vaske som normalt. Shampooen er såpass mild at det ikke er skadelig å vaske håret daglig. Husk bare at shampooen skal skylles godt ut ved hver hårvask.

Pure Grows shampoo er på 250ml, mens konsentratet inneholder 60ml. Konsentratet er ment å holde i omtrent èn måned, mens shampooens varighet er avhengig av hvor ofte du velger å vaske håret. En pakke med kosttilskudd består av 30 tabletter, og vil dermed vare i en måned.

Det korte svaret er ja, dette er en shampoo som får håret til å vokse raskere for både menn og kvinner. Det er kun vårt kosttilskudd som er utviklet forskjellig for kvinner og menn og derfor finnes i to ulike varianter. Både Pure Grow shampoo og konsentrat kan derimot brukes av begge kjønn.

Det er veldig viktig å bruke riktig shampoo for å få maksimal effekt av konsentratet. Pure Grows silikonfrie shampoo er spesialutviklet for å gi best mulig effekt mot hårtap. Fordi shampooen er uten silikon kan du være sikker på at virkestoffene fra konsentratet trekker inn i hodebunnen og øker blodsirkulasjonen. I tillegg vil du oppleve at shampooen stimulerer hår og hodebunn. Lukten og følelsen i hodebunnen gjør også at du føler deg fresh i etterkant.

For best mulig effekt av Pure Grows produkter er det også viktig at de brukes riktig. Amon-metoden ligger til grunn i alt vi tilbyr av produkter for å sikre deg det beste resultatet. De aktive ingrediensene, blandingsforhold og anvendelse er nøye utprøvd for å stoppe hårtap og gi mer fylde og vitalitet til ditt hår. Det er derfor en stor fordel for deg om du benytter deg av begge produktene i serien.

Legg igjen en kommentar