Sjampo mot hårtap

Norskutviklet shampoo mot håravfall

Norskutviklet shampoo mot håravfall

Opplevelsen av tap av hår varierer fra person til person. Noen mister hår over tid og merker kanskje ikke noe annet enn at de har fått tynt hår. Andre opplever hårtap som skjer raskt og helt uten forvarsel. Det som er felles for de fleste av oss, er behovet for mer informasjon og en løsning som bringer håret tilbake igjen. Det er lett å gå seg vill i jungelen av råd som finnes på internett, hvor det anbefales alt fra å vaske håret sjeldnere til dyre kosmetiske behandlinger. Vit at alt du ofte trenger, er en shampoo mot håravfall som pleier og stimulerer hodebunnen og dernest forebygger hårtap og fremmer gjenvekst av håret.

En norskutviklet produktserie

Pure Grows shampoo mot håravfall er utviklet i Norge og nylig lansert på det norske markedet. Sammen med seriens konsentrat og kosttilskudd, ble produktet utviklet med ett mål for øyet: å redusere hårtap og fremme hårvekst. Eksperter innen hud og hår har jobbet lenge for å utvikle den perfekte formel, og resultatet er en hårtapbehandling bestående av skånsomme og naturlige, aktive ingredienser. Produktene følger Amon-metoden, som bunner i en helhetlig tilnærming rundt behandling av hårtap. Pure Grows shampoo mot håravfall er nettopp det produktet du trenger for å forbedre håret og hodebunnens helse.

Fri for skadelige virkestoffer

Dette er en shampoo mot håravfall som tar din hårhelse på alvor. Den inneholder derfor kun naturlige virkestoffer. Det innebærer at du får en shampoo som er helt fri for blant annet silikon. Vi ønsker ikke å få håret ditt til å skinne i kun et par dager, vi ønsker at det skal skinne i årevis. Med et produkt som er fri for skadelige ingredienser, unngår du også reaksjoner og bivirkninger. Shampooen er skånsom men samtidig effektiv, og vil sørge for at porene i hodebunnen din ikke tettes. Benytter du i tillegg Pure Glows konsentrat, gjør shampooen at hodebunnen din klargjøres for å trekke inn alle virkestoffene.

Prøv Pure Grows shampoo mot håravfall

Sett i gang prosessen med å stoppe hårtap før det går for langt. Husk at jo tidligere du starter, jo mer hår kan reddes. Du kan trygt bytte over til Pure Grow fra en annen type shampoo, da den er såpass mild at du ikke trenger være urolig for bivirkninger. Du kan faktisk bruke den hver eneste dag!

Hvis du er usikker på noe rundt bruken av shampooen, er du hjertelig velkommen til å kontakte vår kundeservice. Her vil du møte mennesker med bred erfaring innen hår og hårtap. Du kan være trygg på at de råd du får vil være tilpasset din situasjon. Ring 22 52 30 00 eller send en e-post til kundeservice@puregrow.no i dag.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Selv om årsakene til hårtap ofte vil være forskjellige for menn og kvinner, kan vår shampoo mot håravfall benyttes av begge kjønn. Virkestoffene vil ha samme effekt, og det samme gjelder for Pure Grow konsentrat. Det er kun vårt kosttilskudd som er spesialtilpasset kvinner og menn og dermed finnes i to ulike varianter. Dette fordi menn og kvinner som regel mister hår av ulike årsaker, og dermed også vil ha ulike behov for vitaminer og mineraler.

Det finnes mange ulike årsaker til hårtap, og det er som regel store forskjeller mellom menn og kvinner. Hårtap hos menn skyldes ofte genetikk («mannlig genetisk hårtap»), noe kvinner også kan oppleve. Hormonelt hårtap er også vanlig for kvinner. Før man kan konkludere med at hårtapet er genetisk betinget er det viktig å utelukke alle andre kilder til hårtap. Blodprøver kan avsløre om det er hormonelle eller andre medisinske årsaker som ligger til grunn. Andre grunner til hårtap kan blant annet være bivirkninger fra medisiner, psykiske lidelser og dårlig kosthold. Husk at en shampoo mot håravfall ikke vil være like effektiv dersom grunnen til at du mister hår ikke avdekkes og behandles. Det er derfor helt essensielt at du undersøker dette med fastlegen din om du ønsker best resultat.

Absolutt. For de som ikke er plaget av hårtap, kan Pure Grow shampoo mot håravfall likevel ha positiv effekt. Du vil blant annet kunne forbedre hårets spenst og vitalitet. Ettersom shampooen er silikonfri, vil den også sikre en sunn og ren hodebunn, helt uten tette porer. Skulle du ønske å også prøve ut Pure Grow Konsentrat uten at du sliter med hårfall, må du samtidig huske på at det vil holde med færre påføringer.

Husk at dette ikke er et vidundermiddel. Det kreves tålmodighet for å oppnå ønskelige resultater, og èn måned er for kort tid for en merkbar forskjell.  Bruker du Pure Grow konsentrat sammen med shampooen vil du kunne begynne å merke effekten etter 3-4 måneder. For best mulig effekt av Pure Grow-serien, er det også viktig at produktene brukes riktig. Pass på at du følger anvisningene nøye.

Legg igjen en kommentar