Middel mot hårtap

Hårtapbehandling fra Pure Grow

Hårtapbehandling fra Pure Grow

Hår er på mange måter knyttet til identitet i dagens samfunn, og hårfrisyrer brukes gjerne som en måte å uttrykke seg på. Det å miste håret er noe vi sjelden tenker noe over, og det kommer derfor ofte som et sjokk når det oppdages at håret blir tynnere. Det er da en helt naturlig reaksjon å ønske å starte en hårtapbehandling for både å begrense hårtapet og fremme hårvekst.

Hvorfor mister du håret?

Årsaken til hårtap er helt essensiell å få klarhet i ved ønske om å fremme hårvekst. Hva slags type hårtap du opplever vil avgjøre hva slags videre behandling som kreves. Dersom det er underliggende medisinske årsaker som ligger til grunn, vil ikke eksterne løsninger og hårtapbehandling alene ha ønskelig effekt. Hårtap hos menn skyldes gjerne androgen alpecia (genetisk hårtap), mens hårtap hos kvinner i tillegg også ofte er et resultat av hormonelle endringer. I tillegg kan hårtap påvirkes av blant annet følgende faktorer:

  • Medisiner (hårtap som bivirkning)
  • Stress
  • Psykiske lidelser
  • Dårlig kosthold

Dersom du mister mer hår enn normalt og mistenker at det foreligger behov for medisinsk behandling, anbefales du å kontakte legen din for videre utredning.

En komplett hårtapbehandling

Når du er klar for det, har vi utviklet en komplett hårtapbehandling for deg som opplever å miste hår. Våre spesialister har funnet den perfekte formelen for å fremme hårvekst, og vår Pure Grow-serie består av tre like viktige elementer:

  • Pure Grow konsentrat er selve nøkkelen til en fornyet hårmanke. Konsentratet er spesialutviklet av spesialister innen hår og hodebunn, og vil både øke blodsirkulasjonen i hodebunnen og tilføre den næring. Produktet består av naturlige ingredienser, og har derfor ingen bivirkninger. Vi tør påstå at dette er et av markedets beste produkt mot hårtap.
  • Når du benytter deg av vårt konsentrat, anbefales det også at du benytter deg av Pure Grow silikonfri sjampo. Dette er en sjampo som vil rengjøre og klargjøre hodebunnen før du benytter deg av konsentratet, og vil på den måten sikre at du ikke har tette porer. Næringsstoffene vil på den måten absorberes helt og fullt.
  • Skulle du oppleve at du har mangel på essensielle vitaminer og mineraler, er det nødvendig å gjøre noe med dette for å fremme hårvekst. Pure Grow kosttilskudd er derfor utviklet for å hjelpe deg på vei. Vi har to ulike typer, avhengig av kjønn, ettersom menn og kvinner har ulike behov.

La Pure Grow-serien hjelpe deg

Foruten medisinske grunner til ditt hårtap, vil Pure Grow sin hårtapbehandling kunne hjelpe de aller fleste som ønsker å begrense sitt håravfall. For best mulig effekt av produktene er det viktig at de brukes riktig. Amon-metoden ligger til grunn i alt vi tilbyr av produkter for å sikre deg det beste resultatet. De aktive ingrediensene, blandingsforhold og anvendelse er nøye utprøvd for å stoppe hårtap og gi mer fylde og vitalitet til ditt hår.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Det er ikke nødvendig å bruke alle tre produktene, men de er utviklet for å komplementere hverandre. Det vil si at du vil se en raskere effekt ved å ta i bruk både Pure Grow silikonfri sjampo og Pure Grow konsentrat. Kosttilskuddet er utviklet for å sikre kroppen din de riktige vitaminene og mineralene for en sunn hårvekst.

For kunder som opplever å miste alt hår eller flekkvis tap på for eksempel toppen av hodet, vil det trolig være medisinske årsaker som ligger til grunn. Alopecia areata er en autoimmun sykdom, og resultater av enhver hårtapbehandling vil da være avhengig av behandling av sykdommen.

Selv om det per dags dato ikke finnes en spesifikk kur for sykdommen, vil Pure Grows hårtapbehandling likevel kunne hjelpe med å fremme hårvekst når sykdommen er under kontroll. Vårt kosttilskudd vil være med på å motvirke vitaminmangel, vår sjampo vil begrense anti-inflammatoriske reaksjoner ved å være skånsom mot hodebunnen. Pure Grow konsentrat vil videre øke blodsirkulasjonen i hodebunnen. Alt dette er hårvekstfremmende. Det viktigste av alt hvis du lider av en autoimmun sykdom er å være i dialog med din lege også når det gjelder bruk av ikke-medisinske preparater.

Legg igjen en kommentar