Sjampo mot hårtap

En sjampo mot hårtap med naturlige ingredienser

En sjampo mot hårtap, som navnet tilsier, stopper og forebygger hårtap. Et slikt produkt vil også gjerne bidra til at du får håret tilbake. Det finnes mange slike produkter på markedet i dag, men de færreste holder det de lover. Det er viktig at du som forbruker går ingredienslistene i sømmene, ettersom tilsetting av skadelige virkestoffer er svært vanlig. Dette er ingredienser som vil føre til kortsiktig vinning, slik som glansfullt hår, men som i det lengre løp vil gjøre vondt verre for håret ditt.

Hva du skal kunne forvente av en sjampo mot hårtap

Når du velger en sjampo mot hårtap, bør du se etter et produkt som:

  • Inneholder naturlige, aktive ingredienser.
  • Er mild og skånsom for hodebunnen.
  • Har en stimulerende effekt.
  • Er fri for silikon.
  • Tilfører hodebunnen næring.
  • Renser hodebunnen for belegg.
  • Fremmer ny hårvekst.
  • Enten passer for alle eller som er spesielt utviklet for normal til tørr og fet hodebunn.

Pure Grow silikonfri sjampo

Pure Grow har utviklet en sjampo mot hårtap som i tillegg er silikonfri. Silikon er en ingrediens som legger seg som et mer eller mindre permanent belegg på hår og hodebunn, noe som vil tette porer og kan være skadelige for hårsekkene. Dette vil igjen kunne føre til tynt hår eller, i verste fall, hårtap. Ved å velge en silikonfri sjampo vil du dermed kunne holde hodebunnen er ren og fri for enhver form for belegg, noe som gjør at virkestoffene fra andre produkter også vil kunne trekke fullstendig ned i hodebunnen. Ettersom produktet kun inneholder naturlige virkestoffer, trenger du heller ikke være urolig for bivirkninger da sjampoen er særdeles skånsom for hodebunnen.

En helhetlig behandling

For å stoppe hårtap og sikre raskere gjenvekst av håret, har Pure Grow satt sammen en helhetlig hårtapbehandling. Denne består av Pure Grow konsentrat, sjampo mot hårtap og kosttilskudd. For best effekt ved behandling av ditt hårtap, anbefaler vi deg å bruke Pure Grows sjampo sammen med konsentratet. Dette er to produkter som komplimenterer hverandre, og du vil allerede ved 3-4 måneders bruk se resultater av behandlingen.

Bytt sjampo i dag og få håret tilbake

Vi har gjort valget enkelt for deg. Bytt sjampo allerede i dag, og du vil garantert merke forskjellen. Forebyggende behandling er like viktig som fuktighetskrem er for huden, og ved å starte prosessen tidlig vil du forebygge skader som påføres av sjampo med tvilsomme ingredienser. Glem samtidig ikke å bestille det vi våger å påstå er et av markedets beste produkt mot håravfall.

Hvis du er usikker på noe rundt bruken av produktene, er du selvsagt hjertelig velkommen til å kontakte vår kundeservice. Her vil du møte mennesker med bred erfaring innen hår og hårtap. Du kan være dermed være trygg på at de råd du får vil være tilpasset din situasjon.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Du kan bruke sjampoen på samme måte som du ellers benytter deg av sjampo til vanlig, men det anbefales å vaske håret daglig den første uken. Dersom du benytter Pure Grow silikonfri sjampo i kombinasjon med konsentratet, er sistnevnte noe som påføres to ganger daglig. Du kan derfor vaske håret daglig for å være sikker på at hodebunnen er ren og klar for å absorbere virkestoffene.

Det er veldig viktig å bruke riktig sjampo for å få maksimal effekt av konsentratet. Pure Grows silikonfrie sjampo er spesialutviklet for å gi best mulig effekt mot hårtap. Fordi sjampoen er uten silikon kan du være sikker på at virkestoffene fra konsentratet trekker inn i hodebunnen og øker blodsirkulasjonen. I tillegg vil du oppleve at sjampoen stimulerer hår og hodebunn. Lukten og følelsen i hodebunnen gjør også at du føler deg fresh i etterkant.

Det kan du helt klart. For de som ikke opplever plagsomt hårtap, kan Pure Grows sjampo mot hårtap likevel føre til forbedret spenst og vitalitet. Ettersom sjampoen er silikonfri, vil den også sikre en sunn og ren hodebunn, samt kunne forebygge hårtap. Skulle du ønske å også prøve ut Pure Grows konsentrat uten at du sliter med hårfall, må du huske på at det vil holde med færre påføringer.

Det er viktig å finne ut av årsaken til hårtapet, da det kan være et helseproblem som ligger til grunn. Hårtap hos menn og kvinner utarter seg gjerne annerledes og har ofte ulike årsaker. Blant annet er genetisk hårtap vanlig for menn, mens kvinner opplever hormonelt hårtap hyppigere. Dersom du kontakter fastlegen din, vil du forhåpentligvis kunne få svar på hvorfor du sliter med hårtap. Dernest er det viktig å behandle den underliggende årsaken. Dette kan gjøres i samspill med en hårtapbehandling, og du kan når som helst starte bruken av vår sjampo mot hårtap. Den er såpass mild og inneholder naturlige ingredienser, slik at det ikke vil ha annet enn en positiv effekt på hår og hodebunn.

De som er inne i en tidlig fase av hårtapet bør bruke konsentratet to ganger om dagen i 4 måneder for så å tilpasse bruken etter dette. For de som opplever mye hårtap bør man fortsette med to påføringer daglig. De som ikke opplever hårtap, men kun ønsker mer spenst og fylde, kan begrense bruken til 3-5 ganger i uken.

Den største merkbare effekten kommer i løpet at de første månedene. Etter det er det snakk om å ta vare på den positive utviklingen du har klart å skape for håret ditt. Du bør fortsette å bruke Pure Grows produkter så lenge som mulig om du ønsker ditt eget hår det aller beste som finnes uten å være redd for bivirkninger. Bruken kan tilpasses enkelt, men det er ikke å anbefale at man slutter plutselig uten å trappe ned.

Legg igjen en kommentar